Céginformáció:

A www.gigahertz.co.hu és a gigahertz.co.hu számítógépek, számítástechnikai alkatrészek, perifériák és egyéb háztartási készülékek, telekommunikációs eszközök elektronikus kiskereskedői szaküzlete.

Adószám: 14432488-2-42
Cégjegyzék szám: 01-09-903650

Elérhetőségek

Felügyeleti szervek:

Gödöllő Polgármesteri Hivatal jegyzője
dr. Nánási Éva címzetes főjegyző
2100 Gödöllő, Szabadság tér 7.
Tel: (28) 529-100

Budapesti Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség
1088 Budapest, József Krt. 6.
Tel: (1) 210-0373

Budapesti Kereskedelmi és Ipari Kamara mellett működő Békéltető Testület
1105 Budapest, Szent László tér 16. III/312.
Tel: (1) 431-8962

Ajánlatadás, szerződéskötés és teljesítés általános ismérvei

Oldalainkon szereplő termékeknél feltüntetett árak ajánlati árak, amelyek tartalmazzák az általános forgalmi adót. Megrendelés esetén ezeken az árakon történik a visszaigazolás. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
Megrendelés akkor jön létre, ha a regisztráció és megrendelés általunk kialakított folyamatában megerősíti azt.
1 munkanapon belül rendelését visszaigazoljuk a teljesítés (kiszállítás napjának) megadásával. A szerződés ekkor, az e-mailes válassszal kezdve él a Vevő és a Gigahertz Kft. között. Nem beszerezhető terméknél és egyéb pontosítást igénylő esetekben e-mailes vagy telefonos egyeztetés történik Vevő és a Gigahertz Kft. között.

Felelősség elhárítása:

Áraink, üzletszabályzatunk változtatásának jogát fenntartjuk. Azok a honlapon való megjelenéstől számítva azonnal érvénybe lépnek.
A vásárló által megadott hibás adatokból eredő teljesítési problémákért az üzlet nem vállal felelősséget.
Az áruházban található szöveg és képanyag a vásárlók minnél pontosabb tájékoztatását szolgálja. Igyekszünk azt maximális tudásunk szerint kezelni, de az esetleges hibákért, eltérésekért felelosséget nem vállalunk.
A BikeMarket áruház nem vállal felelosséget semmilyen az internetes hálózatban, levelezorendszerben, bármilyen adatforgalomban felmerülo technikai vagy szoftverhibáért, és azok következményeiért.

Teljesítés és elállás

A megrendelt árut csomagküldő szolgáltató által juttatjuk el a megrendelésben megadott címre.
Teljesítésnek az áru átvétele számit, ezért kérjük, feltétlenül győződjék meg átvételkor:
- a csomagolás sértetlenségéről,
- az áru épségéről, és mennyiségéről
- valamint a rendelésben megadott és számlán szereplő tételek és árak egyezőségről
Eltérés esetén mielőbbi, maximum két munkanapon belüli visszajelzést kérünk.
A csomagban minden esetben megtalálható a számla, amely a megrendelési űrlapon a "számlázási adatok" cím alatt megadott névre és címre lesz kiállítva.
A teljesítés dátuma az áruhoz mellékelt számlán szerepel.
A számla megőrzése fontos, mert mennyiségi vagy minőségi kifogás kezdeményezéséhez feltétlen szükséges. A vásárló jogosult az áru átvételétől számított 8 napon belül a szerződéstől elállni. Ebben az esetben az áru visszajuttatásáról a vásárlónak kell gondoskodnia és a vételárat csak sértetlen és teljes értéken ismét kereskedelmi forgalomba hozható áru esetében tudjuk visszatéríteni.

Fizetési mód és díjszabás

Általánosságban az áru átvételével egyidőben a szállító cég képviselőjének készpénzzel történik. Ettől eltérni külön írásbeli megállapodás alapján lehetséges.

Házhozszállítás Gödöllő területén 10 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes. Gödöllő területén túl vagy Gödöllőn 10 000 Ft alatti megrendelés esetén a UPS mindenkori szállítási költségei az irányadók.

Jótállás, szavatosság

Minden termékre a webáruházban feltüntetett időtartamú garanciát illetve jótállást adunk a 49/2003 (7 hó 30.) szavatosságra vonatkozó GKM rendelet, illetve a 151/2003 (9 hó 22.) kötelező jótállásról szóló kormányrendelet és a 1997 évi CLV fogyasztóvédelemről szóló törvény szerint.

Adatvédelem

Tájékoztatjuk leendő vásárlóinkat, hogy a szerződés megkötéséhez megadott személyes adatait annak teljesítésétől eltérő egyéb célra nem használjuk fel és azok kezelését a 1995 CXIX adatvédelmi törvény és a 1992 évi LXIII személyes adatok nyilvántartásba vételéről szóló törvény figyelembe vételével tartjuk nyilván.
A regisztrációkor megadott adatokat csak a szerződéskötés és teljesítés céljából használjuk fel és tároljuk.

Vásárlói érdekvédelem:

Amennyiben műszaki, vagy egyéb jellegű kifogását, vagy panaszát üzletünkben nem tudta érvényesíteni, és úgy érzi, hogy sérelem érte, jogorvoslatot a honlap elején feltüntetett felügyeleti szerveknél tehet. Egyébként pedig a szerződéskötés és teljesítés vonatkozásában a 17/1999 (2 hó 5.) szerződés feltételeiről szóló Kormányrendelet valamint a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyv paragrafusai az irányadóak.

Ügyfeleinknek


Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés
Kosár
üres
Összehasonlítás
üres